Vooruitblik op Up To Date 962 – The Day Before

Vooruitblik op Up To Date 962 – The Day Before

april 9, 2022 Up To Date 0

De studio in de chalet op Kruishoutemberg in 1982

Stem af voor een nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Zondagmorgen is er aflevering 962 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Eva en Guido ontvangen, net zoals elke week, weer een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland maakte de playlist op met als thema: Knipoog 1982 (40 jaar TEQUILA)

Guido en Eva verwelkomen ook op de dag voor de grote 40e verjaardag een hele rist gasten.

Johan Minjauw van de groep Hightime uit Wingene bijt de spits af. De groep heeft zijn album “Timeless” uit. De plaat is het resultaat van  een jarenlange inzet en creativiteit en is heel gevarieerd. Het is tegelijk een eerbetoon aan zanger-pianist-componist Chris Minjauw (1953-1988) door zijn broer zanger-gitarist-componist Johan Minjauw.

Lisa De Schepper is kandidate Prinses Canteclaer en komt zich voorstellen. Zij is 27, geboren in Deinze maar woont nu in Dentergem. De verkiezing heeft plaats op paasmaandag.

Xavier Englebert komt het project Serre Popup Restaurant in Ooidonk voorstellen. www.serrepopup.be . Serre keert terug naar de vruchtbare grond van Ooidonk op 6 mei tot 12 juni.

De “Column van Carlos Alleene in een speciaal verjaardagsjasje“. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Wesley van de Status Quo Tribute Band komt weer eens langs. De groep bestaat ondertussen 15 jaar en ze willen dit niet zo maar laten voorbijgaan. 15 jaar Belgian Quo Band, daar valt zeker wat over te vertellen. www.belgianquoband.be

Rik Saelens, Henny Naessens en Eddy Lefevre worden uitgevraagd over 40 jaar Tequila op deze vooravond van de verjaardag, toen Radio Tequila op Pasen 1982 zijn eerste klanken liet horen van op Kruishoutemberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − zes =