Katrien De Becker live in ‘Zindering’

Katrien De Becker live in ‘Zindering’

april 25, 2019 Zindering 0

Familie- en Thuisactrice Katrien De Becker trapt nieuw ‘Zindering’-seizoen af

‘Zindering’, de maandelijkse live talkshow met Carine & Christian, die telkens de laatste zondag van de maand te gast is in ‘Up To Date’ op Radio Tequila, is terug. Op zondag 28 april om 11 u gaat het derde seizoen van start met een nieuwe reeks van zes afleveringen met leuke gasten, goede muziek en een positieve kijk op het leven.  De eerste gast is actrice Katrien De Becker. Zij komt live naar de studio van Tequila.

Het personage van Katrien De Becker in de populaire VTM-soap ‘Familie’ veroorzaakte veel beroering. Katrien speelde de “feeks” June van 2009 tot 2017. Momenteel kan televisiekijkend Vlaanderen haar aan het werk zien in de VRT-soap “Thuis”, waarin ze de rol speelt van Tania Tibergyn. En sinds vorige week trekt ze door Vlaanderen met de familiemusical ‘Roodkapje’.

Katrien De Becker gaf de voorbije jaren uiterst zelden een interview. Voor ‘Zindering’ maakt ze een uitzondering en geeft ze zich bloot. Dat maakt van haar een bijzondere gast.

Luisteraars kunnen vrijkaarten winnen voor de familiemusical ‘Roodkapje’ en ook de rubriek ‘Positief gedacht’ van Carine maakt opnieuw deel uit van het programma en is ook dit seizoen de traditionele uitsmijter.

Afstemmen op Radio Tequila op zondagvoormiddag om 11 u op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook (wereldwijd) luisteren via de website www.radiotequila.be .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + negentien =