Evy Gruyaert centrale gast in talkshow ‘Zindering met Carine & Christian’ op zondag 26 mei 2019

Evy Gruyaert centrale gast in talkshow ‘Zindering met Carine & Christian’ op zondag 26 mei 2019

mei 23, 2019 Zindering 0

Evy Gruyaert is op nationale verkiezingsdag de volgende “stem” als centrale gast in ‘Zindering’. Dat is de maandelijkse live talkshow met Carine & Christian die telkens de laatste zondag van de maand te gast is in ‘Up To Date’ op Radio Tequila.

Evy Gruyaert is al ruim 20 jaar een “mediamadam” en woont sinds enkele jaren in Astene. Ze startte haar carrière bij Radio Donna, werkte korte tijd bij MNM en is nu te horen bij Radio Nostalgie met haar wekelijkse praatshow ’40 Something’.

Op tv presenteerde ze onder meer programma’s als’ Vlaanderen Vakantieland’, ‘De Rode Loper’ en ‘De val van 1 miljoen’ en heeft nu al vier seizoenen op de teller staan van het populaire VIER-programma ‘Stukken van mensen’.

Maar Evy zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als de stem en initiatiefneemster van ‘Start to Run’ waarmee ze Vlaanderen en het buitenland massaal aan het lopen kreeg. Gevolgd door het project ‘Yoga met Evy’. Recent opende ze in Driespoort Shopping in Deinze een nieuwe zaak: E-Fit. E-Fit staat voor elektro-fitness waarmee met behulp van een elektrodenpak alle belangrijkste spiergroepen worden gestimuleerd in 20 minuten, terwijl je dat in een normale trainingssessie pas bereikt na 40 minuten.

De extra gast die aanschuift in het programma is Angelique Deserranno. Zij opende vorige maand ‘Braavo’, een nieuwe trendy zaak annex tea-lounge in de Tolpoortstraat in Deinze. Een zaak met een lekkere bijzonderheid… en daar komt ze over vertellen. De rubriek ‘Positief gedacht’ van Carine sluit traditioneel het programma af.

Afstemmen op Radio Tequila zondagvoormiddag om 11 u op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook (wereldwijd) luisteren via de website www.radiotequila.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − drie =