Cineast en cabaretier Lieven Debrauwer live te gast in Zindering

Cineast en cabaretier Lieven Debrauwer live te gast in Zindering

juni 28, 2019 Zindering 0

Regisseur Lieven Debrauwer is op zondag 30 juni live aanwezig als centrale gast in het talkshowprogramma ‘Zindering’ op Radio Tequila. Met de regisseur van o.a. ‘Pauline & Paulette’ en de auteur van een boek over parfum wordt het gegarandeerd een ‘geparfumeerde’ aflevering. Gastheer en –vrouw Christian en Carine starten hun programma om 11 u als tweede deel van het wekelijkse Up To Date.

Met regisseur Lieven Debrauwer zit er een gepassioneerd kunstenaar op de gaststoel bij ‘Zindering’. Hij haalde in 1997 voor het eerst de internationale pers voor zijn kortfilm ‘Leonie’ waarmee hij de juryprijs won in Cannes. Vier jaar later volgde ‘Pauline & Paulette’, met Dora van der Groen, waarmee hij wereldbekend werd en verschillende internationale prijzen won, van Gent tot Hollywood. Zijn tweede film ‘Confituur’ opende het filmfestival van Venetië in 2004.

In de voorbije 35 jaar maakte hij kortfilms, regisseerde hij zowel theater als een kameropera en musicals, nam hij drie cd’s op met liedjes, was hij cabaretier, maakte hij een aantal muziektheatervoorstellingen waarmee hij toert in culturele centra en geeft hij nog steeds lezingen over onder meer zijn favoriete hollywoodmusicals en zijn grote passie: parfum.

Sinds kort mag hij zich ook schrijver noemen want zijn eigenhandig geschreven autobiografie, 400 pagina’s dik, is verschenen.

De rubriek ‘Positief gedacht’ van Carine sluit traditioneel het programma af en is deze keer geïnspireerd op het levensmotto van Lieven Debrauwer.

Afstemmen op Radio Tequila op zondagvoormiddag om 11 u op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook wereldwijd luisteren via de website www.radiotequila.be .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + twintig =