Zeventiendorpen On Air terug uit vakantie

Zeventiendorpen On Air terug uit vakantie

september 26, 2021 Zeventiendorpen on Air 0

Met de 15e aflevering is ook de vakantie voor Zeventiendorpen On Air en presentatrice Eva D’haene voorbij. Ook Ronny komt uit zijn zomerslaap om de techniek te doen.

Eva verwelkomt Trees Van Hove, schepen bevoegd voor lokaal mondiaal beleid, Johan Vanlauwe, voorzitter van de Lokaal Mondiale Raad,  en Charlotte De Loof van Zeventiendorpen tijdens deze aflevering, die volledig in het teken staat van het mondiaal beleid en de week van de Fair Trade.

De week van de Fair Trade loopt van 6 tot 16 oktober en de luisteraar verneemt wat er allemaal op het programma staat.

Eva stelt ook Charlotte De Loof voor aan de luisteraars en laat haar vertellen welke taken zij op zich neemt wat betreft het lokaal mondiaal beleid van Deinze. Hoe heeft deze dienst zich voorbereid op de week van de Fair Trade?

Johan Vanlauwe geeft als voorzitter van de Lokaal Mondiale Raad toelichting bij de geplande activiteiten.

Schepen Trees Van Hove vertelt wat haar opdrachten zijn in verband met het lokaal mondiaal beleid. Zij heeft nog een boodschap voor de inwoners van Deinze tijdens deze Week van de Fair Trade.

Je kan het programma beluisteren op maandag 27 september van 11 tot 12 u, op FM 106.2  voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Geen radiotoestel binnen handbereik? Geen probleem. Je kan ook meeluisteren op jouw smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be.

Zoals steeds kan je het programma achteraf (opnieuw) beluisteren via de knop “Tequila Gemist” bovenaan de homepage op www.radiotequila.be

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =