Zeventiendorpen on Air 23 een weekje vroeger

Zeventiendorpen on Air 23 een weekje vroeger

oktober 23, 2022 Zeventiendorpen on Air 0

Maandagvoormiddag 24 oktober tussen 11 en 12 u, zijn ze weer op post op FM 106.2 en FM 107.8 bij Radio Tequila: presentatrice Eva D’Haene en technieker Ronny Van De Walle. Een weekje vroeger omwille van de komende herfstvakantie.

Eva verwelkomt de luisteraars van Radio Tequila in deze 23e aflevering van Zeventiendorpen On Air. Het thema van deze uitzending is “Mantelzorg”. Eva en Ronny ontvangen hiervoor Jordy Spyt, buurtcoach van de stad Deinze.

Mantelzorg is een thema dat absoluut de nodige aandacht verdient, want het zorgen voor mensen is best intens. Eva peilt hoe je deze mantelzorgers best ondersteunt, bijvoorbeeld via diverse activiteiten. Zij probeert ook te achterhalen wat nu precies de opdracht is van een buurtcoach. Er is geregeld een Praatcafé Mantelzorg. Welke andere activiteiten vonden reeds plaats en wat staat er nog op het programma? Kunnen andere mensen ook mantelzorgers ondersteunen en had corona ook impact op de mantelzorg? Antwoorden op maandag 24 oktober tussen 11 en 12 u.

De volgende aflevering van Zeventiendorpen komt er op maandag 28 november. Thema zal dan zijn “Winterbeleving”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − vier =