Zeventiendorpen On Air 11

Zeventiendorpen On Air 11

maart 25, 2021 Zeventiendorpen on Air 0

De elfde aflevering van Zeventiendorpen On Air gaat op maandag 29 maart in de ether. Vanaf 11 uur is het maandelijkse radioprogramma van dienstencentrum Zeventiendorpen live en gastvrouw Eva te beluisteren op Radio Tequila. Je kan via de Facebookpagina van Radio Tequila ook meekijken met het programma.

Deze uitzending staat volledig in het teken van de diensten ruimtelijke ordening, stedenbouw, mobiliteit, technische uitvoeringsdienst en materieel en funerair erfgoed. Je komt meer te weten over de werking van deze diensten in de stad Deinze. We bespreken de afgewerkte, lopende en toekomstige projecten en gaan dieper in op de fietsmobiliteit en verkeersveiligheid in Deinze.

Ook de diverse taken van de personeelsleden van de technische uitvoeringsdienst komen aan bod, zoals bijvoorbeeld hun werkzaamheden in het vaccinatiecentrum.

Ten slotte vernemen we waar Peter Coppens, clustercoördinator stadsontwikkeling en publieke ruimte, en Bart Van Thuyne, schepen bevoegd voor hogervermelde beleidsdomeinen, het meest trots op zijn binnen hun werking en welke projecten er nog op stapel staan voor de 17 dorpen van Deinze.

Dit alles en zoveel meer kom je te weten in de lente-editie van Zeventiendorpen on air. Een passende muziekkeuze maakt van deze uitzending vast een fijne en interessante ervaring.

Afstemmen op maandag 29 maart om 11 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, op FM 107.8 voor de regio Aalter of op jouw smartphone, tablet of laptop wereldwijd via www.radiotequila.be of www.facebook.com/Radio-Tequila-116382069045

Zoals elke maand wordt het programma integraal opnieuw uitgezonden op dinsdagavond om 19 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =