Laatste Zeventiendorpen voor de zomer

Laatste Zeventiendorpen voor de zomer

juni 26, 2022 Zeventiendorpen on Air 0

Eva begint de 21e aflevering met een verwelkoming van haar gast. Peter Rogiest is eerste hoofdinspecteur bij de politiezone DeinzeZulteLievegem – Directie operaties. Thema van deze aflevering is ‘Veiligheid in Deinze – een zorg voor ieder van ons’. In deze uitzending kom je te weten hoe het politionele apparaat in Deinze, Zulte en Lievegem werkt en elke dag over ons waakt.

Peter Rogiest stelt zichzelf voor en belicht wat zijn job precies inhoudt.Hij brengt ook klaarheid over de vraag welke diensten vertegenwoordigd zijn op de site in Deinze, over hoeveel mensen dit gaat en welke disciplines het meest populair zijn. De vraag wordt ook gesteld hoe je politieagent kan worden.

Maar er komen nog meer vragen aan bod. Waar haal je elke dag de motivatie om opnieuw aan de slag te gaan? Hoe ga je om met crisissituaties? Welk moment uit jouw carrière tot nu toe, zal je altijd bijblijven? Mocht je opnieuw kunnen kiezen, ga je dan opnieuw voor een job bij de politie? Wanneer is het opnieuw dag van de veiligheid waarop de veiligheidsdiensten bezocht kunnen worden?

Eva en Ronny en Zeventiendorpen nemen even zomervakantie en zijn er terug op 26 september.

Luisteren dus op maandagvoormiddag 27 juni van 11 tot 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop. 

Als je niet rechtstreeks kan luisteren, kan je vanaf dinsdag het programma uitgesteld beluisteren via de knop “Tequila Gemist” op de homepage van de website www.radiotequila.be .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − veertien =