‘Zindering’ met Wim De Coninck

‘Zindering’ met Wim De Coninck

juli 27, 2019 Up To Date Zindering 0

Voetbalanalist en ex-keeper Wim De Coninck centrale live gast in ‘Zindering’ op Radio Tequila

‘Zindering, de talkshow van Carine & Christian op Radio Tequila van zondag 28 juli, wordt een ‘sportieve’ uitzending. Met een gast als Wim De Coninck kan dat moeilijk anders. Wim De Coninck, ex-keeper, voetbalanalist en nu ook acteur over zichzelf, zijn leven en zijn werk tussen 11 en 12 u in ‘Zindering’.

Wim De Coninck was doelman bij onder meer SV Waregem, waar hij de legendarische Europese campagne meemaakte en Wim er persoonlijk voor zorgde dat Waregem naar de halve finale van de UEFA-Cup ging, Antwerp, AA Gent en Anderlecht. In 2000 zette hij een punt achter zijn spelerscarrière en werd hij trainer bij o.m. Eendracht Aalst en Antwerp. Sinds het WK in 2006 geniet hij bekendheid als een erg secuur voetbalanalist.

Wim De Coninck groeide, net als wielerlegende Walter Godefroot en Rode Duivel Kevin De Bruyne, op in Baarle-Drongen. Hij komt uit een kroostrijk gezin met zes broers en drie zussen. Tijdens de voorbije Gentse Feesten debuteerde hij als acteur in zijn monoloog ‘Den boer op’. Hij speelt daarin de rol van boer Gérard (Zerard) die in zijn Drongens dialect de boerenstiel promoot maar ondertussen iedereen en alles op de korrel neemt. Dit weekend gaat ook de nieuwe nationale voetbalcompetitie van start. Carine en Christian van Zindering zijn uiteraard benieuwd naar de verwachtingen van Wim en/of boer Gérard…

De rubriek ‘Positief gedacht’ van Carine sluit traditioneel het programma af en zij laat zich daarvoor inspireren door het thema sport.

Afstemmen op Radio Tequila zondagvoormiddag om 11 u op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook wereldwijd luisteren via de website www.radiotequila.be .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =