Vooruitblik op Up To Date 995

Vooruitblik op Up To Date 995

november 26, 2022 Up To Date 0

Elke zondagmorgen hebben wij weer een aperitiefafspraak bij Up To Date op Radio Tequila. Judith en Peter ontvangen jullie radiofonisch in UP-TO-DATE  met ook nu weer tal van interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema  “One Love”. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Het project rond de burgemeesterswoning in de dorpskern van Gottem zorgde de voorbije weken voor heel wat commotie. Elke Blancke en Yves Grossen van de actiegroep zitten aan tafel samen met bevoegde schepen voor Ruimtelijke ordening Bart Van Thuyne.

Een primeur in Vlaanderen: de eerste opleiding agro-ecologie waarbij 10 boeren werden geselecteerd een kleine 1000 hectare agro-ecologisch te maken! Meer daarover met Bioboer Arne Vasterhaeghe van de Zonnekouter te Zulte en met initiatiefnemer Louis De Jaeger

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Wouter Reggers en Sasja Maekelberg, samen de formatie MERGEL, brengen hun eerste single ‘Waarheid’ uit.

Hugo Schaeck, ondervoorzitter van vzw Heemkundige Kring Het Land Van Nevele, komt ons voorlichten over de Verlichte Avondwandeling in Landegem en over het recordaantal leden van de Heemkundige Kring.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 15 =