Vooruitblik op Up To Date 994

Vooruitblik op Up To Date 994

november 19, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen nodigen Judith en Peter jullie voor de 994e keer uit op het aperitief van UP-TO-DATE  met ook nu weer tal van interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema  “TISAANONS”. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Yannic Demeyer en schepen Marleen Vanlerberghe hebben het over de komst van de Sint naar Driespoort Shopping op 26.11 en het goede doel eerder deze maand met de speelgoedactie.

Dan volgt een interview met Loes Van Den Heuvel, alias Carmen uit FC De Kampioenen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

De eerste gast van het tweede uur is Yves Depondt van de firma Chargeo. Dat is een jong dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in elektrisch rijden. Ze begeleiden je graag in de overgang naar elektrisch rijden. Zij leveren zowel nieuwe als bijna nieuwe elektrische voertuigen van alle merken tegen heel interessante prijzen, zowel voor bedrijven als particulier..

Sofie Verstraete is directeur van Verburght Landegem en brengt een exclusief fotoboek uit ten voordele van deze voorziening voor personen met een beperking.. Fotografen Jean Verstraete en Camille Lebegue wilden de ‘Verbughtenaren” en de Deinzenaren graag samenbrengen in een fotoboek met zwart-wit-portretten van ‘gewone’ en ‘minder gewone’ mensen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =