Vooruitblik op Up To Date 993

Vooruitblik op Up To Date 993

november 12, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering, 993 al weer, van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en Eva DG ontvangen de gasten tijdens het aperitief in de vertrouwde studio. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Daniël verwent de gasten met een koffietje. Roland koos als muziekthema: “’t Is Gebeurd”.

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Een nieuwe zondagmorgen en dus een nieuwe aflevering van Up To Date, nr. 993 alweer. Peter en Eva DG beginnen met “schoon volk”, Miss Waasland 2022. Veerle Thienpondt is afkomstig uit Eke. Miss Waasland is een nationale verkiezing voor dames tussen 18 en 26 jaar.

Schepen van Lokale Economie Tony Boeckaert heeft het over de Grote Eindejaarsactie 2022 “Blijf plakken in Zulte”. Op zaterdag 12 november startte in Zulte deze actie en loopt tot en met zondag 15 januari 2023. De mooie hoofdprijs is het gratis gebruik voor 1 jaar van een hybride wagen Kia Niro , gesponsord door garage Tiers by Novoto uit Machelen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Nico Toye uit Aarsele schreef het boek “Oden aan Wielergoden”. Ben je op zoek naar een mooi cadeau of ben je een wielerliefhebber in hart en nieren. Dan is dit een aanrader. Een verzameling van 37 renners met gedicht, cartoon, trui en bijhorende tekst. Misschien een leuk idee voor de feestdagen die eraan komen. Kan ook als relatiegeschenk gegeven worden.

Hij staat op het keerpunt van zijn leven met het uitbrengen van een eerste album”, aldus de jonge Ruy Nijs, alias Ruco. Ruco is een achttienjarige artiest based in Deinze en een opkomend Belgisch talent. Hij maakt al enige tijd muziek maar nu wil hij echt doorbreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − acht =