Vooruitblik op Up To Date 991

Vooruitblik op Up To Date 991

oktober 29, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering, 991 al weer, van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en  Eva Dh. ontvangen de gasten tijdens het aperitief in de vertrouwde studio. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Daniël verwent de gasten met een koffietje. Roland koos als muziekthema: “Pompoentjes”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Caroline De Maertelaere van Puur by Caro opende vorige maand haar nieuw restaurant te Astene. Zij mag als eerste gast aanschuiven aan de interviewtafel van Peter en Eva Dh.

Roel Berlaen, de Communication Officer van de firma Renson, over de opening van NOA Outdoor Living op de Prijkels in Kruisem: deze nieuwe site ‘ademt’ buitenleven. Hij vertelt honderduit over het unieke ‘NOA outdoor living’ inspiratiepark, de kers op de taart van de nieuwe Renson outdoor site.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Peter en zijn team ontvingen de voorbije weken geregeld kandidaten Miss Fashion 2023. Vorige week zaterdag was er de grote finale in de Eskimohal in Gent. Vandaag begroeten we de winnares van deze missverkiezing, Milla Goethals uit Antwerpen en de nummer 4, Merve Uret uit Gent.

Lard Vanobbergen en Valerie De Ruyck brengen met UNIZO Deinze, ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer, sterrenchef Michaël Vrijmoed naar Deinze op 17 november. Zij zetten daarmee de traditie verder met een culinair netwerkevent voor en door lokale ondernemers.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + 11 =