Vooruitblik op Up To Date 978

Vooruitblik op Up To Date 978

juli 30, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Eva en Peter verwelkomen deze zondag midden de grote vakantie twee missen en twee zangers. Paul zorgt zoals steeds voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema ‘Laat de zon…’ (ambiance!)

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Milla Goethals is afkomstig uit Antwerpen. Ze is kandidate Miss Fashion 2023 en komt graag de reden van haar deelname toelichten. Miss Fashion 2023, dat is de titel die de 18-jarige Milla op de grote finale op 22 oktober hoopt te bemachtigen in Gent. Om haar droom waar te maken, wil ze graag promo voeren.

Filip D’haeze, zanger van Swoop, woont in Deinze en treedt vandaag op in eigen stad ter gelegenheid van de Deinse Feesten. We gaan via de telefoon even in op de intussen ruime carrière van Filip D’haeze.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Merve Uret is eveneens finaliste van Miss Fashion 2023 en komt uit Gent. Ze is studente master in de Communicatiewetenschappen en heeft reeds een diploma in de Journalistiek. Ze komt praten over haar motivatie tot deelname aan de verkiezing.

Stijn Michiels, alias De Vlaamse Zanger, brengt zijn nieuwe single uit, heel toepasselijk getiteld: ‘Zomerhit’.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 16 =