Vooruitblik op Up To Date 975

Vooruitblik op Up To Date 975

juli 9, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Eva en Peter verwelkomen deze zondag van de grote vakantie weer heel wat interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema ” Take it easy, TEQUILA is perfect…” Benieuwd.

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

De Deinse Feesten staan voor de deur. Dus nodigde Radio Tequila Hilde Beyaert en schepen van Evenementen en Feestelijkheden Bruno Dhaenens uit om een tip van de sluier te lichten over de Deinse Feesten van woensdag 20 juli tot zondag 31 juli en de Ballonmeeting op 13 en 14 augustus.

Noël Fack en de 3dekkers bestaan 30 jaar en dat laten ze niet zomaar voorbij gaan. Ter gelegenheid daarvan hebben ze een nieuwe cd gemaakt, “’t Galgenhuisje zingt”.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Bart Vermaercke en Tom Vandenbossche maakten een heuse pelgrimstocht met de fiets. Zij brengen hun verhaal en het Wat? en Waarom?

Op zondag 18 september organiseren Filip Van Meenen en Erik Van Parys, i.s.m. Cabrioclub ‘Cabrio2enjoy’, een route doorheen het land van Tanneke, de ‘heks’ uit Gottem. Ook Lieven Tack van het Buyssebier schuift mee aan de studiotafel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =