Vooruitblik op Up To Date 974

Vooruitblik op Up To Date 974

juli 3, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Emile en Peter verwelkomen op deze eerste zondag van de grote vakantie weer heel wat interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema ‘Vakantie!’

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Schepen voor Sociale Zaken in Deinze Conny De Spiegelaere heeft het over het online burenhulpplatform Welbi waar Deinze als eerste Oost-Vlaams lokaal bestuur mee in stapt

Gunther Massagie uit Drongen bracht een CD uit. Hij is geboren in Sint-Niklaas in 1966 en kreeg muziek en zang met de paplepel ingegeven door zijn vader die opera zong.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

De Deinse schepen van Cultuur Rutger De Reu komt duidelijkheid scheppen over het programma van het Leietheater en Parkies. Leietheater staat aan de vooravond van het vierde seizoen. Het team stelde opnieuw een gevarieerd programma samen met een aanbod dat de cultuurliefhebbers op creatieve wijze met elkaar verbindt. Ze verlengen de zomer in september met een nieuwe editie van jarDeins.

Parkies brengen op woensdagavond Gers Pardoel, Margriet Hermans, Pieter & Tine Embrechts én Mama’s Jasje mee naar het Kaandelpark in Deinze . Ook 30 Jaar Parkies Band met een special guest, OLIVIA en Cookies And Cream zijn erbij. Van 6 juli tot 17 augustus 2022 kan je op woensdagavond in het Kaandelpark van Deinze terecht op één van de 7 gratis Parkiesconcerten.

Jordy Verhulst komt zijn eerste volledige EP voorstellen: “Recht ut Rwosbeke”. Hij was al eerder te gast en stelde toen zijn single ‘zevenentachtigtachtig’ voor. Nu hebben ze een volledige EP uit sinds vrijdag 10/06 getiteld “Recht Ut Rwosbeke”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 19 =