Vooruitblik op Up To Date 973

Vooruitblik op Up To Date 973

juni 25, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Guido en Peter verwelkomen op deze laatste zondag van het schooljaar weer heel wat interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema ‘Summer 2022’

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Laurens Meheus en Hanne De Vos vertellen over 30 +2 jaar speelpleinwerking Doekeewa op 2 juli in Deinze en over een skate-event aan Brieljant op 10 juli. De stedelijke speelpleinwerking Doekeewa Deinze bestaat 32 jaar. Ter ere van deze gelegenheid organiseren de animatoren van Doekeewa in samenwerking met de jeugddienst een groot feest voor jong en oud. Op zondag 10 juli organiseren de jeugddienst en jeugdhuis Brieljant, in samenwerking met lokale skaters en met skateshop Curb, vanaf 14 uur opnieuw een skate-event in het skatepark Briel in de Mouterijdreef. Ook Kraft collective is opnieuw van de partij en staat in voor de muzikale omkadering van de wedstrijd en voor een afterparty.

Burgemeester Danny Claes en schepen van Sport Ivan Schaubroeck van Nazareth brengen klaarheid over 2 nieuwe wandelroutes en het straatfestival ‘Brouwsels op straat’ begin september.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Geert Vandriessen en Bart Van den Bossche van Wijk De Piste vzw in Zulte  De eerste twee weekends van juli staat hun gezellige ‘La Pista -Relax en Lounge Bar’ open voor jong en oud. Op het pleintje in de Zonnelaan verwelkomen ze iedereen voor een hapje en een drankje in een sfeervol kader.

Voorzitter van de Deinse Cultuurraad, Rita Rogiers, over Vlaanderen Feest op zondag 3 juli in de Brielpoort met Frank Boeijen en de 11 juliviering in de Klaproos te Landegem met Roel Van Bambost en Axel Buyse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 4 =