Vooruitblik op Up To Date 972

Vooruitblik op Up To Date 972

juni 18, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 972 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Eva en Peter verwelkomen  op deze vaderdag weer heel wat interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “Barbecue sound”.

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Eerst komen Patrick Delbaere en Els Vermeire van Levensloop 2022 aan bod: 24 uur bewegen voor Stichting tegen Kanker; eindelijk aan Palaestra, Deinze op 8 & 9 oktober. Katja Retsin is opnieuw meter van het event.

Filip & Naomi De Sloover- van Drimmelen uit Olsene trouwen binnenkort en nemen daarom deel aan de Budapest Rally 2022. Ze willen dit koppelen aan een goed doel. Een mooi verhaal.

Alexandra Claes en Kathleen Bauwens komen vertellen over “Feest 70 jaar Markant Deinze op zaterdag 25 juni in De Leerze”. Een tuinsfeest met muziek van Partie Party, The man in Black en Theo.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Het Europese Schutterstreffen garandeert een feestelijk topweekend in augustus. Dat komt de voorzitter van de Koninklijke en Graaflijke Handbooggilde Sint-Sebastiaan ‘de Eendracht van Ooidonk’ en het EST-comité, Danny De Vetter, toelichten.
Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus is Deinze the place to be voor duizenden schutters ter gelegenheid van de twintigste editie van het Europees Schutterstreffen (EST). Dat is een driejaarlijks feest waarbij schuttersgilden uit verschillende Europese landen elkaar ontmoeten. De rijke geschiedenis en traditie van de schuttersgilden worden aan het grote publiek voorgesteld.

Eric Beyrens van Harrison komt enkele nieuwe nummers ‘in Beatles’style’ voorstellen. Eric schreef enkele eigen nummers en komt die, Beatles’ style, ‘in première’ voorstellen bij Tequila.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + vijf =