Vooruitblik op Up To Date 971

Vooruitblik op Up To Date 971

juni 11, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 971 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Judith en Peter verwelkomen  op deze vaderdag weer heel wat interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “Hello Daddy!!!”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Eerste gast op deze zondagmorgen is André Bollaert, erevoorzitter van de Heemkundige Kring Nevele. Het gaat over Omer Van Speybroeck, de eerste Belgische jazzpionier in de VS. Peter sprak in de Leiespiegel, waar de familieleden ter gelegenheid van de Canteclaerstoet  door plaatsvervangend burgemeester Johan Cornels werden ontvangen, met ere-Belgische Consul voor Moline, Illinois, Patrick Van Nevel, kleinkinderen John en Chris, Dave & Lisa en achterkleinkind Clare. André geeft tekst en uitleg bij de opnames.

11:00 De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Ivan De Keyser vertelt over het Belgisch Kampioenschap tijdrijden in Gavere en het daaraan gekoppeld Breydelfeest. Maar er is nog meer te beleven in Gavere bij die gelegenheid.

Grietje Goossens is schepen van Evenementen van de stad Tielt en heeft het over de Europafeesten op 1, 2 en 3 juli. Na twee jaar noodgedwongen uitstel zijn de Tieltse Europafeesten immers in volle glorie terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − zeven =