Vooruitblik op Up To Date 970

Vooruitblik op Up To Date 970

juni 4, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 970 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Emile en Peter verwelkomen  op deze feestdag weer heel wat interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “Queen 70″/ Juni ‘Rozenmaand”.

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Ook op pinksterzondag is Up To Date van de partij, in de persoon van Emile en Peter. Hun eerste gast is Kurt Dhaene van T4Cycling. Hij komt langs in verband met VIBLO Cycling Challenge op zondag 12 juni. In he kader van de VIBLO Cycling Challenge is er de Cyclo 60 en 90 km met inschrijving van 7.30 uur tot 11 uur. Er is ook een Familie sneukeltocht van 13 km waarvoor je kan inschrijven tussen 13 en 15 uur. Peter van deze VIBLO Cycling Chhallenge is profwielrenner Oliver Naesen. De locatie is VIBLO Leieland.

Danny Diëgo komt nog eens langs om zijn nieuwe plaat “Zomernachten” voorstellen. Die kwam uit op 2 juni.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Steven Vande Putte bracht een boek uit over Vastgoed: “Vastgoedvalorisatie. De verkoop van vastgoed door lokale overheden”
We kennen Steven als stadsdichter, maar hij is beroepshalve ook bezig met vastgoed. Niet dat hij in gronden en huizen verkoopt, maar hij is master in de rechtsgeleerdheid en daar schreef hij een masterproef over.

Katelijne De Corte van Platvvorm heeft het over een vernieuwde constructie en ze komt ook enkele bijzondere projecten voorstellen. Platvvorm ging een samenwerking aan met Lore Maegerman. De centrale ruimte is een gezamenlijke ‘plaats’ geworden voor workshops, lezingen en muziek. Platvvorm, met als kern tentoonstellingen bouwen en samenwerkingen aangaan met beeldende kunstenaars, gaat ook op verplaatsing en neemt de ruimtes bij het binnenkomen voor zich.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − een =