Vooruitblik op Up To Date 968

Vooruitblik op Up To Date 968

mei 21, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 968 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Guido en Peter verwelkomen heel wat interessante gasten. Henny zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “Een Stoet van Liedjes”.

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Djaro Colpaert, centrummanager van vzw Winkelstad, komt verklaren waarom er nu plots een ouderwetse Carroussel op het Sint-Poppoplein staat. Er zijn trouwens ook ontbijtmanden voor Vaderdag te winnen.

Twoine Verlinden heeft het over het activiteitenprogramma van Huis Malpertuis uit Schave Deinze. Wie zijn ’t Malpertuiske? Wat doen ze? Waar zijn ze te vinden? En nog veel andere vragen worden beantwoord.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Dirk De Smul is schepen in Aalter en bevoegd voor onder meer Feesten en Evenementen. Hij komt de 1000 km voor Kom op tegen Kanker voorstellen, die 4 dagen lang duurt, van 26 tot 29 mei.

De Zultse schepen van Cultuur Michaël Vandemeulebroecke komt een première voor Vlaanderen voorstellen: het hergebruik en peterschap van waardevolle grafmonumenten op de Zultse begraafplaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 7 =