Vooruitblik op Up To Date 967

Vooruitblik op Up To Date 967

mei 14, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is aflevering 967 van UP-TO-DATE te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Eva en Peter zijn de gastvrouw en gastheer van dienst. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos op deze Moederdag als muziekthema : ‘The Sound of Sunday’. Zij verwelkomen zoals elke zondag bij het aperitief enkele gasten met een boodschap.

Stem af voor een nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Pieter Moerman van vzw Mustmove organiseert zwemlessen, doekampen, voetbalstages en allerlei feestjes.
De Mustmove zwemlessen: gebeuren op verschillende locaties, speciaal geselecteerd op veiligheid, comfort en hygiëne. Er wordt bewust gekozen voor privézwembaden en er wordt gewerkt in kleine groepjes van max. 3 kinderen met ervaren zweminstructeurs. Er zijn ook Mustmove voetbalstages en zelfs Mustmove feestjes.

Burgemeester Jan Vermeulen van Deinze heeft het over Vélodromen in het weekend van 28 & 29 mei en over Deinze 2040, een knipoog naar de toekomst!

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Katrien Delanoite en Martine Maes komen een nieuwe aflevering van De Wandel3Daagse voorstellen, op 17, 18 en 19 mei.

Maarten Van Steenbergen van Wijngilde Donsa heeft het over de exclusieve avond in Mudel op vrijdag 20 mei om 20 uur, met een presentatie Belgische Wijnbouw door Lodewijk Waes en een degustatie. Jesse Van Gompel:maakt er live een kunstwerk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + een =