Vooruitblik op Up To Date 966

Vooruitblik op Up To Date 966

mei 7, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 966 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Judith en Peter zijn de gastvrouw en gastheer van dienst. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos op deze Moederdag als muziekthema “Moeders Mooiste”. Zij verwelkomen zoals elke zondag bij het aperitief enkele gasten met een boodschap.

Stem af voor een nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Naar aanleiding van de Week van de zorg brengt thuisverpleegkundige en Kadril/Guido Belcanto-zangeres Kimberly Claeys a.k.a Little Kim samen met het Wit-Gele Kruis een “Lied voor de zorg” uit, een ode aan elke zorgdrager. Onder de naam “Little Kim” heeft Kimberly ook een nieuwe single uit, “Laura”, heel leuk product. Na de zomer volgt een full cd, in het Nederlands.

Noël Hostens, ingenieur-architect van De Coene meubeldesign Kortrijk, en Roger Minnens, voorzitter NV Liberaal Huis, over het De Coene-interieur van het café, Taverne Palace, maar ook over de theaterzaal van Vooruit op de Markt in Deinze.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Anouchka Santens en Sabine Slock van MCA over het Medisch Centrum in Astene, waar je terecht kan voor bijna iedere soort zorg, van logopedist tot cardioloog.

Anaïse Odent, leerling uit Leiepoort campus Sint-Theresia Deinze over de Meeneembeurs van 18 mei en de inzameling vooraf op 13 mei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − veertien =