Vooruitblik op Up To Date 965

Vooruitblik op Up To Date 965

april 30, 2022 Up To Date 0

Peter en Emile zijn deze zondagmorgen de gastheren van dienst in de 965e aflevering van Up To Date.

Stem af voor een nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Zondagmorgen is aflevering 965 van UP-TO-DATE te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland maakte de playlist op met als thema “Meiklokjes -Nostalgie”

Wouter De Winter houdt een tentoonstelling PASSED TENSE in Deinze in De Plaats/Platvvorm. Het toont een selectie tekeningen en schilderijen van Wouter De Winter uit het atelier-inname (2019-2022). Binnenkort verruilt hij dat atelier in de bruisende grootstad Deinze, voor een pittoresk plaatsje onder de kerktoren van Hansbeke. Ter afronding van de voorbije periode, de ideale gelegenheid om eens te tonen wat daar allemaal is uitgekomen.

Nog meer kunst. Nancy Taelman (58) stelt tentoon tijdens de openatelierdagen in de Oude Wolwasserij in Zulte op 13, 14, 15, 21 en 22 mei. Zij richtte haar nieuwe atelier in in een leegstaand pand, de Wolwasserij Lavoir De Laines. Haar werken zijn kleurrijk, maar tegelijk organisch en verwrongen. Sinds 2004 staat de oude Wolwasserij langs een industrieterrein aan de Staatsbaan in Zulte te verkommeren. Het magazijn is gebouwd in 1880.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Voorzitter van de Deinse cultuurraad Rita Rogiers maakte zaterdag de opening van de 17e Biënnale tentoonstelling mee in de Brielpoort in Deinze. Die loopt nog tot 8 mei. Naar tweejaarlijkse gewoonte worden opnieuw heel wat werken van Deinse kunstenaars tentoongesteld. Deze groepstentoonstelling biedt een totaaloverzicht van wat er in Deinze leeft op artistiek vlak en zal 150 werken bevatten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =