Vooruitblik op Up To Date 964

Vooruitblik op Up To Date 964

april 23, 2022 Up To Date 0

Gastheer Peter en gastvrouw Judith verwelkomen zoals elke zondagvoormiddag een viertal gasten in Up To Date op Radio Tequila.

Stem af voor een nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Zondagmorgen is er aflevering 964 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland maakte de playlist op met als thema “Champs Elysées”…

Bart Vandekerkhove van Foodbart uit Deinze komt een leuk initiateif voorstellen. De Leiestreek is een attractie rijker. Met een ‘Leiepicknick’ beleeft men de regio op een bijzondere manier.en Deinze is de toegangspoort van de Leiestreek. De regio is een walhalla voor wandelaars en fietsers, maar ook voor lekkerbekken. Daarom is er nu het concept ‘Leiepicknick’. Het is een ideale, indirecte manier om mensen van buiten stad Deinze aan te trekken om zo de regio op een bijzondere en authentieke manier te verkennen. Waar anders dan op verschillende plaatsen langs het water in Deinze kan je voluit genieten, de tijd even laten stilstaan en eenvoudig genieten van de natuur, gecombineerd met een fantastische ‘Leiepicknick’.

Nienke Van Doorn uit Deinze is 15 jaar en deelneemster aan The Voice Kids. Zij was te zien op 15 april in de blind auditions, waarbij ze zich kon plaatsen voor de volgende ronde met het liedje “Tricky Thing”.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Wim Verstraete, Han Coucke en directeur Sam Heyerick van het VTI, want het VTI bestaat 100j. Zij komen twee items voorstellen: het Comedy project met Han Solo op zaterdag 30 april en 100 jaar VTI Deinze op 8 mei.

Het Feestcomité Tzalwerewazijn organiseert de Meikermis in Wontergem van 29 april tot 5 mei.op de weide naast het kerkplein. Zij verklappen wat er allemaal op het programma staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 17 =