Vooruitblik op Up To Date 963

Vooruitblik op Up To Date 963

april 16, 2022 Up To Date 0

Eva verwelkomt Peter terug als presentator en het wordt, zoals elke week een goed gevuld programma.

Stem af voor een nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Zondagmorgen is er aflevering 963 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland maakte de playlist op met als thema:  Happy Easter.

Eerste gasten deze morgen zijn Jonas Vandeputte en Bert De Waele. Zij organiseren met het Ultron Team de 1ste Schietsjampetterloop in Kruishoutem op zondag 1 mei 2022 op de locatie: OC De Kepper Kruishoutem.

Karen D’Hondt schreef het boek “Amour Interdit”, geïnspireerd door de vuurtoren van Nieuwpoort.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Yannic Demeyer en schepen Filip Vervaeke vertegenwoordigen Ondernemerskoepel Deinze Industrie. Dat zijn 5 partners: Stad Deinze – Prijkels – Deinze Noord – Rond de Watertoren en Nevele (Ter Mote). Zij stoomde een hele reeks sterke acties klaar voor 2022.

Rotary Deinze wordt vertegenwoordigd door Wim Dierickx en Jacque De Bruycker en zij hebben het over de ultieme Sing Off tussen Willy Sommers en Christoff in de Brielpoort in Deinze voor het goede doel, meer bepaald kinderarmoede.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − 2 =