Vooruitblik op Up To Date 959

Vooruitblik op Up To Date 959

maart 19, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 959 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Judith en Peter ontvangen verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland maakte de playlist op met als thema “Internationale dag van het geluk ‘’ . Stem hiervoor af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of luister via www.radiotequila.be .

Melanie komt vertellen over haar passie ‘ijscrème’. Ze opende vorig jaar in Hoeve Schollier te Sint-Martens-Leerne haar cremerie.

Lieve Clarebout is een lokale schrijver uit Deinze. Ze stelt graag haar eerste kinderboek voor: ‘Op dril met Kiko de krokodil’

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Sara De Bondt is grafisch ontwerper, enkomt haar boek ‘Off the Grid’ voorstellen, een boek over de Belgische grafische ontwerpgeschiedenis.

Wouter Maene, is woonachtig in Deinze. Hij is amateur geluidsman en een levensgenieter zegt hij zelf. Wouter is onder andere ook jong-geduld-coach, waar hij jonge muzikanten (gratis) begeleidt. Het tweede verhaal is de band UNRAVEL. Zij speelden op 26/2 een fenomenale set op Humo’s Rock Rally. De band bestaat uit leden uit Deinze, Grammene en Aalter. Ze waren bij de laatste 90 geselecteerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + zes =