Vooruitblik op Up To Date 955

Vooruitblik op Up To Date 955

februari 19, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 955 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Emile en Peter ontvangen  ook deze zondag weer verschillende interessante gasten. Paul zorgt zoals steeds voor de feilloze techniek en Roland maakte de playlist op met als thema “BOTERKOEKJES’ .

Afstemmen dus op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of online via www.radiotequila.be .

Trees Van Hove, schepen van Deinze bevoegd voor Huis van het Kind en Onderwijs, vertelt over de Week tegen Pesten en de ‘Troostkoffer voor Deinse scholen en verenigingen’.

Hannelore De smet startte vorig jaar in september een wijnwebshop ‘HOLA VINOS’ samen met haar man Wouter Claeys. Op de Markt in Deinze, in het Huys Van Thuyne, openden ze een degustatieruimte.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Eddy Van Mouffaert alias Eddy Govert of Le Grand Julot heeft een boek geschreven over Sylvain Tack met als titel ‘Sylvain Tack en ik’. Sylvain Tack was de initiatiefnemer en directeur van de zeezender Radio Mi Amigo, maar ook van productiemaatschappij en uitgeverij Start (Gnome), het tienerblad Joepie en de Suzy Wafels.

De 11-jarige Ferre Vereecken uit Poesele mag zich vanaf nu officieel Musical-acteur noemen. Hij speelt vanaf 3 april mee in de Vlaamse musicalversie van The Sound of Music, geregistreerd door Stany Crets, in de stadsschouwburg van Antwerpen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 3 =