Vooruitblik op Up To Date 954

Vooruitblik op Up To Date 954

februari 12, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 954 van UP-TO-DATE, zoals altijd te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Eva en Peter ontvangen verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland maakte de playlist op met als thema “CODE ROMANTIEK’ . Afstemmen dus op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of online via www.radiotequila.be .

Kapster Marie Ruyssen (27j) uit Aalter is een van de kandidaten om dit jaar de titel van Miss Wellness Beauty in de wacht te slepen. Marie werkt als kapster in Nevele. Ze doet haar job zeer graag.  Maar toen Corona toesloeg en ook haar beroep serieus op de proef werd gesteld door de verplichte sluitingen besloot ze zich in te schrijven voor de verkiezing.

Peter Lambert en Karine Haerinck stellen de Tribute Leonard Cohen voor, op 26 maart om 20 uur in het Leietheater in Deinze. De opbrengst gaat naar de vzw Chabwino, een hulporganisatie voor duurzame ontwikkeling in Malawi (Zuidoost-Afrika).

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Glen Van Parys bracht vorige week zijn nieuwe single uit: ‘Neem Mijn Hand’. Hij komt die vandaag voorstellen.

Nog meer muziek. Jordy Verhulst en Bram Devos maakten een lied over Oostrozebeke in het West-Vlaamse dialect: “Zevenentachtigtachtig” wordt er grijs gedraaid!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − vier =