Vooruitblik op Up To Date 953

Vooruitblik op Up To Date 953

februari 5, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 953 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur op Radio Tequila via FM 106.2. in de regio Deinze en FM 107.8 in de regio Aalter of via de website www.radiotequila.be. Guido en Peter ontvangen ook nu weer verscheidene interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland maakte de playlist op met als thema “TOURNÉE MUSICALE’ .

Herman Temmerman, beter bekend als Ht Roberts, is Deinzenaar en brengt zijn nieuw album ‘Under the Weather, uit.
Toen anderhalf jaar geleden The Open Hum of Things uitkwam, besteedden wij met radio Tequila hieraan de nodige aandacht. Dit werd door Ht erg gewaardeerd. Nu brengt hij zijn tweede album uit. Logisch dat wij hem opnieuw uitnodigen.
Het album heet Under the Weather en is in vele opzichten de wederhelft van The Open Hum.

Sylvain en zijn dochter Sylvie Lamont over het Fonds 13.04. n.a.v. het overlijden in 2017 aan jong-dementie van Nicole Verheggen, echtgenote van Sylvain en mama van Sylvie. Sylvain gaat 2550 km fietsen ten voordele van. het Mady Browaeysfonds als goede doel en er wordt ook nog een infoavond en memorial opgezet.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Guy Snoeck, voorzitter van de Cultuurraad Zulte, brengt de John Prine Tribute in de Georges Martenszaal op 25 februari.
John Prine was een getalenteerde folk-country-singer-songwriter en gitarist. Hij werd geboren in Maywood (USA) op 10 oktober 1946 en overleed in Nashville op 7 apr 2020. Hij begon zijn muzikale carrière als folkzanger op het einde van de jaren ’60.

Wie zijn de vertolkers? Bruno Deneckere (°Gent 1969)- singer/songwriter/gitarist: Begin jaren ’90 richtte hij de succesvolle Gentse rockband “The Pink Flowers” op. Als getalenteerde gitarist werkte o.m. met gelijkgestemden als B.J.Scott, Derek, Patrick Riguelle, Johan Verminnen en Nils Decaster. Solo brengt Deneckere muziek ten gehore die zijn oorsprong vindt in Country en Americana.
Kimberly Claeys: de zingende thuisverpleegster van het Wit Gele kruis is woonachtig in Kruisem. Ze is de zangeres van haar eigen band:” Little Kim and the Alley Apple tree”, maar ook van Kadril

Er loopt een tentoonstelling over het werk van Marcase: “Aspects of the Image” in Mudel van 12 februari tot 3 april. Marcase is onze gast. Marcase werkt al meer dan 50jaar aan zijn picturaal oeuvre.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =