Vooruitblik op Up To Date 952

Vooruitblik op Up To Date 952

januari 29, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 952 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Eva en Peter ontvangen verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland maakte de playlist op met als thema “POËZIE/ 50 KEER CARLOS…’ .

Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter)  

Zanger Danny Diëgo uit Nederland komt zijn nieuwe stingle voorstellen. In tegenstelling tot vele andere zangers is Danny Diëgo geen lopende band kindsterretje, hij is een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans.

Schepen van Deinze Marleen Vanlerberghe, schepen bevoegd voor personen met een beperking brengt één van de winnaars, van de toegankelijkheidsprijs 2021 mee. Dat is Braavo Trend Store & Tea Lounge. Braavo Trend Store & Tea Lounge en De Speelvogel zijn dit jaar de winnaars van de toegankelijkheidsprijs in Deinze. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan handelaars en vrije beroepen die hun zaak toegankelijk maken voor personen met een beperking. Omwille van de coronacrisis worden de prijzen voor 2020 en 2021 dit jaar samen uitgereikt.

De “50e Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar. Carlos Alleene brengt vandaag zijn 50ste Column. Tijd dus om hem te polsen naar zijn persoonlijke evaluatie. Hij brengt ook nog een extra gast mee, Hans Vanhaesebroeck , jurist en lic. Boekhouden en fiscalist. Maar Hans publiceert ook over ‘De Wereld Morgen.be ‘. En hij heeft plannen met Carlos. Benieuwd wat dit mag wezen?

Kathy Geirnaert van Kath_Food_Y vertelt hondertuit over haar passie voor koken. De twee grote passies die Kathy Geirnaert uit Deinze heeft zijn lesgeven en koken. Ze geeft al 25 jaar les in het buitengewoon lager onderwijs in Viblo Leieland en haar tweede passie, koken, deed ze tot nu toe vooral voor vrienden en familie, maar met ‘Kath Food Y’ brengt ze daar nu verandering in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 8 =