Vooruitblik op Up To Date 948

Vooruitblik op Up To Date 948

januari 1, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen 2 januari is er aflevering 948 van UP-TO-DATE, de eerste van het nieuwe jaar 2022. Luister van 10 tot 12 uur naar Peter en Emile en hun interessante gasten. Paul zorgt zoals steeds voor de feilloze techniek en Roland koos dit keer als muziekthema: UTD-crew koos… ”.  Stem af op 106.2 FM (regio Deinze) of 107.8 FM (regio Aalter) of digitaal via de knop op www.radiotequila.be . Je kan de gesprekken ook volgen via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Gilbert Persijn is gewezen rijkswachter en politieagent op pensioen en hij heeft het over zijn passie voor de lokale geschiedenis. Hij duikt daarvoor geregeld in archieven. Hij zorgde er o.a. ook voor dat Mudel het originele manuscript van een gedicht van Guido Gezelle over Wontergem overhandigd kreeg.

Voorzitter van de Heemkundige Kring Dunsa, Morgan De Dapper, heeft het over de uitgave van de 88ste editie van hun Jaarboek.

De “Column van Carlos Alleene “, aflevering 48. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Jan Vermeulen komt langs voor een terugblik op zijn 10 jaar burgemeesterschap in Deinze.

Ronny Van De Walle en Henny Naessens, Tequilamedewerkers, stellen de nieuwe programmatie en het nieuwe jinglepakket voor. De nieuwe programmatie van Radio Tequila gaat van start op 10 januari. Zij geven ook tekst en uitleg over de Nieuwjaarsshow van volgende week zondag 9 januari, die ook dit jaar volgens een speciale coronaformule zal moeten verlopen. Misschien lichten zij ook al een tip van de sluier van de verjaardagactiviteiten. Tequila wordt in 2022 immers 40 jaar jong.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =