Vooruitblik op Up To Date 945

Vooruitblik op Up To Date 945

december 11, 2021 Up To Date 0

Zondagvoormiddag komt aflevering 945 van UP-TO-DATE langs tussen 10 tot 12 uur op Radio Tequila. Peter en Guido ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt zoals elke week voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: Eindejaarsvariantjes ”.  

Stijn Michiels, beter gekend als De Vlaamse Zanger, stelt u met trots zijn nieuwe kerstsingle voor: “Vrolijk Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar”. Heet van de (dennen)naald. Dit is een kerstsong om jaren trots op te kunnen zijn.

7 leerlingen van Leiepoort Campus Sint-Vincentius in Deinze startten de minionderneming Krystallo op. Schuiven aan aan de studiotafel: Angie Lammens, Selena De Poorter en Kiandro Van West.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Conservator van het Raveelmuseum Melanie Deboutte vertelt over haar job en de verschillende tentoonstellingen. Ook Luc Levrau, Roger Raveelkenner, sluit aan.

Ivan De Keyser, zaakvoerder van Breydel, bracht een kookboek uit onder de titel: “Lekker Lokaal”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =