Vooruitblik op Up To Date 944 met In Memoriam Jo Decaluwe

Vooruitblik op Up To Date 944 met In Memoriam Jo Decaluwe

december 4, 2021 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 944 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Emile en Peter ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: “Morning Booster…. ”.  Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of via de website www.radiotequila.be .

Peter en Emile starten deze aflevering 944 met een In Memoriam Jo Decaluwe, met een speciale bijdrage van Carlos Alleene.

Ferm Zeveren gaat op 11 december officieel van start. De 2 voorzitsters Nathalie Simons en Stefanie Vertriest zijn onze gasten.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

José Lannoo en Prof. Vandesompele vertellen over de Warmste Wandeling ten voordele van het kankeronderzoeksinstituut CRIG.
Het kankeronderzoeksinstituut CRIG (Cancer Research Institute Ghent) brengt, onder leiding van voorzitter prof. Jo Vandesompele, afkomstig van Zulte, meer dan 400 kankeronderzoekers van de verschillende faculteiten en diensten van universiteit Gent en UZ Gent samen, zodat er sneller en beter onderzoek kan gedaan worden (delen van expertise, technologie, platformen, onderzoekideeën, gezamenlijke beursaanvragen).

Frederik Brand van Little Cheese Farm uit Lotenhulle kaapte maar liefst 3 SuperGold medailles weg op de prestigieuze Cheese Awards in Oviodo. Samen met tekenaar Pavano ontwikkelden ze personages voor alle kazen van Little Cheese Farm. Elke kaas heeft zijn eigen specifieke kenmerken, die zij vertaalden in de plezierige figuurtjes Wittekop, Keizer Charles, Rosse Jeanette, Boere Jan en Gentenaer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =