Vooruitblik op Up To Date 942

Vooruitblik op Up To Date 942

november 20, 2021 Up To Date 0

Zondagmorgen is er aflevering 942 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Emile en Peter ontvangen  ook deze keer weer verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: “Grijsgedraaid…”

Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of via www.radiotequila.be .

Eindejaar komt er aan en daar is schepen van Feestelijkheden en Evenementen Bruno Dhaenens weer met nieuws over Winterpret aan de Leie en De intrede van de Sint.

Bright Events brengt The Neon Run op 27 november in Deinze. Voor drie laatstejaarsstudenten aan de Arteveldehogeschool -Tessa Patoor, Jelle Rijdant en Maarten Clyncke – een droom die uitkomt.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Schepen voor KMO & Industrie Filip Vervaeke en Yannic Demeyer van het organisatiebureau Zalm hebben het over de JOBBEURS op maandag 29 november en over Motivational 2022 met Sven Nys op 8 december.

Peter Bral van ZulteCultureel vzw, Marcel Van Oost en Philip Meheus, brengen Antje De Boeck en Thomas Boodts naar Zulte op 26 november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − dertien =