Vooruitblik op Up To Date 940

Vooruitblik op Up To Date 940

november 6, 2021 Up To Date 0

Op zondagmorgen kan je aflevering 940 van UP-TO-DATE beluisteren van 10 tot 12 uur.  Emile en Peter ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: November Blues ”.  

Volgende week is het weer 11 november. Dat betekent niet alleen Wapenstilstand en Feest van de vrede maar traditioneel ook de 11-11-11 actie. Het is en blijft een traditie dat heel wat vrijwilligers, op 11 november in alle straten van Petegem, en ook elders natuurlijk, een omhaling doen, van deur tot deur. Een traditie die, na een jaar coronapauze, méér dan ooit wordt verdergezet. Tom Vermeir vertelt dat dit jaar de actie in het teken staat van “investeren”. Investeren in een betere wereld, in verandering, voor mensenrechten, voor democratie.

Simon Verheylesonne is een jonge beloftevolle kunstenaar uit Machelen. Hij is te gast in Mudel met “Pursuit of Godly Seed” van 9 oktober 2021 tot 23 januari 2022, zijn eerste museale solotentoonstelling,

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Kunst – en productiehuis strijken neer in de kapel in Machelen aan – de –Leie. Met ZIDIS en KUNSTNATIE werd eindelijk na 12 jaar een bestemming gevonden voor de kapel. Peter was aanwezig op de persconferentie en had er enkele gesprekken.

David Lavito bracht een single op de markt met Ian Thomas: “Fast Life”. David groeide op in Lochristi, speelt drums en piano, heeft rechten gestudeerd en ging werken bij ING als juridisch adviseur. Toen hij zich realiseerde dat hij voor zijn droom wilde gaan, is hij gestopt en heeft hij zich 100% gesmeten op het produceren van beats,

Volg van 10  tot 12 u Up To Date mee via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Het kan ook via www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − 3 =