Vooruitblik op Up To Date 936

Vooruitblik op Up To Date 936

oktober 9, 2021 Up To Date 0

Zondagmorgen  is er aflevering 936 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Guido en Peter ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: Dance Again”.  

De eerste gast deze week is Joost Vermeersch, voorzitter van de plaatselijke Gezinsbond. Zij organiseren voordrachten over “Tinnitus” en “Ons beeld van China anno 2021”.

Het Raveeljaar is nog niet voorbij. Peter Lambert en Wouter Berlaen hebben het over de R(oger) R(aveel)-Tribute in de Scheve Schuur te Machelen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

David Lavito bracht een single op de markt met Ian Thomas: “Fast Life”. David groeide op in Lochristi, speelt drums en piano, heeft rechten gestudeerd en ging werken bij ING tot drie jaar terug als juridisch adviseur. Toen hij zich realiseerde dat hij voor zijn droom wilde gaan, is hij gestopt en heeft zich 100% gesmeten op het produceren van beats!

Steven De Groote maakt op maandag 18 oktober ‘De Groote Wandeling’ van uit Vurste doorheen de Vlaamse Ardennen en hij doet dit niet zomaar…. Tijdens deze tocht wil Steven graag bijzondere mensen, hun engagementen, projecten en organisaties bezoeken, om zo kennis te maken met zoveel mogelijk initiatieven voor meer gezondheid, welzijn en levenskwaliteit.

Volg van 10  tot 12 u Up To Date mee via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Het kan ook via www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 5 =