Vooruitblik op Up To Date 935

Vooruitblik op Up To Date 935

oktober 2, 2021 Up To Date 0

Zondagvoormiddag is er aflevering 935 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en Emile ontvangen  zoals elke week verscheidene interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: “Oktobertjes”.  Afstemmen dus op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of op www.radiotequila op jouw smartphone, tablet of laptop.

Eerste item van deze aflevering is de Levensloop Kom op tegen Kanker. Els Vermeire (verantwoordelijke communicatie), Carlos De Walsche (voorzitter comité Levensloop Kom op tegen Kanker), Katja Retsin (meter) en Willy Planckaert (peter) vertellen over “Deinze beweegt tegen kanker” op 10 oktober.

Schepen Rutger De Reu komt ons informeren over niet minder dan 3 belangrijke onderwerpen. Als voorzitter van Habitare+ heeft hij het over 25 moderne woningen die op de oude UCQ-site geopend werden. Gisteren 2 oktober was er het lezersfeest en boekenverkoop in de bibs van Landegem en Deinze. Tenslotte gaat het ook over de tiendaagse van de geestelijke gezondheid onder het motto ‘Samen Veerkrachtig’.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Sofie De Baere van het Ter Wilgen Fonds doet een projectoproep specifiek gefocust naar de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Er wordt dit jaar maar liefst 15 000 euro weggeschonken.

Veronique De Tier is een van de auteurs van het boek “Atlas van het dialect in Vlaanderen”. Samen met Johan De Caluwe, Anne-Sophie Ghyselen en Roxane Vandenberghe schreef zij deze “Atlas van het dialect in Vlaanderen”, met daarin alles wat je altijd al wilde weten over het dialect in Vlaanderen.

Je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =