Vooruitblik op Up To Date 929

Vooruitblik op Up To Date 929

augustus 21, 2021 Up To Date 0

Stefanie De Neve

Judith en Peter ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Ook Emile doet zijn duit in het zakje. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor “Let’s talk about ….something” als muziekthema.  

Elien Van Den Meersschaut, finaliste Miss Fashion 2022, wordt geïnterviewd door Emile. Elien is 26 jaar oud en afkomstig uit Zevergem.

Stefanie De Neve uit Olsene lanceert op 1 september haar online leerplatform en werkboek ‘Organiseren kan je leren’. Weg met werkstress met de hulp van Stefanie.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Benjamin is één van de vrijwilligers van de hulpgroep “Deinze voor Wallonië”, opgericht om zo hulp te bieden aan de zwaar getroffen gebieden door overstromingen. Judith heeft een telefonisch gesprek met hem.

Dorine Wante uit Deerlijk en Veerle Nijs uit Lokeren, actieve leden van “Boekenjagers” in de regio Deinze, hebben het over de uitgave van een verhalenbundel met bekende auteurs voor het goede doel

Je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 7 =