Vooruitblik op Up To Date 928

Vooruitblik op Up To Date 928

augustus 14, 2021 Up To Date 0

Zondag is er aflevering 928 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Emile en Peter ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt zoals steeds voor de feilloze techniek en Roland zorgt telkens voor een typisch muziekthema. Deze keer staat zijn muziekkeuze in het teken van ‘Sunday Morning’.

Julie Mortier is finaliste op de Miss Fashion 2022 verkiezing op 28 augustus. Zij is een jonge ondernemer van 21 jaar uit Oudenaarde. In september opent ze samen met haar vriend een hotel, restaurant en boetiek La Pomme d’Or. Sinds haar 5 jaar staat ze regelmatig op het podium met Studio Minne, want dansen is één van haar grootste passies. Op 28 augustus staat ze samen met 21 andere finalistes op het podium en dingt ze mee voor het kroontje.

Dave en Mia Van Oyen uit Deinze maakten een eigen lied. Davis zingt al 45 jaar. 7 jaar geleden leerde hij Mia kennen en samen zingen ze als duo een drietal jaren. Nu brengen ze voor het eerst een eigen lied uit, een Nederlandstalige countrysong. Er wordt ook een nog een videoclip opgenomen.

Telefonisch interview met Sarah Lanckman over de Versele-Laga Run van 12 september. Zij moest vorige week verstek geven wegens ziekte.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Eddy Timmerman van vzw De Kunstgreep uit Hansbeke heeft het over Carré D’Art op de Markt in Deinze op 22 augustus. Het wordt terug een dag vol kunst, verwondering en beleving.

Stadsdichter Steven Van De Putte en twee jonge dichtende talenten, Maaike Carrette en Leonie Moreels uit Deinze, vertellen honderduit over Poëzie in ’t Park van 29 augustus.

Up To Date wordt voortaan niet meer herhaald op maandagavond. Maar je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =