Vooruitblik op Up To Date 927

Vooruitblik op Up To Date 927

augustus 8, 2021 Up To Date 0

Na een weekje afwezigheid wegens de Tequila Top 1000 is Up To Date terug met de 927e aflevering. Guido en Peter ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos ‘ONGELIJKE LIEDJES’ als muziekthema.

De eerste gast is Sarah Lanckman. Op zondag 12 september vindt de derde editie van de Versele-Laga Run plaats. Het wordt dit keer samen met de stad Deinze een echt stadsevenement met start en aankomst op de Markt. Men kan kiezen tussen twee mooie en gevarieerde parcours, van 5 of 11 km. Meerkamper Thomas Van der Plaetsen viel tijdens de Spelen deze week out met enkele zware kwetsuren. Toch zal hij aanwezig zijn uiteraard niet om deel te nemen maar om iedereen te steunen en te danken want de opbrengst gaat naar zijn goede doel, Back on Track-Fonds.

Kris Wille vertelt alles over de Balloonmeeting in Deinze op 14 & 15 augustus. De stad Deinze organiseert dat weekend voor de eerste keer de Balloonmeeting, die eigenlijk in 2020 had moeten doorgaan ware er niet corona geweest.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Océane De Baere uit Kruisem is kandidate Miss Oost-Vlaanderen 2022. Zij is met haar 17 jaar een van de jongste kandidaten. Via de Miss Oost-Vlaanderen verkiezing wil zo ook meedingen naar het kroontje van Miss België.

Jens Vandenberghe stelt CHECKPOD voor, een platform waar je podcasts kan reviewen en ontdekken. Dit is vast interessant nieuws voor de luisteraars van Radio Tequila.

In het kader van een nieuwe programmatie, die er zit aan te komen, wordt Up To Date voortaan niet meer herhaald op maandagavond. Maar je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 16 =