Vooruitblik op Up To Date 926

Vooruitblik op Up To Date 926

juli 24, 2021 Up To Date 0

Op zondag 25 juli is aflevering 926 van UP-TO-DATE te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Judith en Peter ontvangen  zoals elke week verscheidene interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos ‘UP TO GOLD’ als muziekthema.

Peter De Graeve en Olivier Verpert komen CINEMAÏS voorstellen, dat loopt van 9 tot 22 augustus in Machelen. Twee jaar geleden was er nog Labyrint in de maïs in Machelen, nu wordt het CINEMAÏS een openluchtcinema in het maïsveld. Er zal ook een ZOMER POP-UP bar zijn.

Voorzitter Christian Lachaert heeft het over de zoektocht van zijn Kaart- & Teerlingclub Sint-Hubert. Zij verkopen steunkaarten maar die zijn gekoppeld aan een zoektocht van 5 km in het centrum van Deinze en Petegem-aan-de-Leie.

John Van de Putte brengt met vzw Popallure een week concerten in het centrum van Nazareth. De line-up bestaat o.a. uit Ozark Henry, Daan, De Kreuners, Cleymans & Van Geel.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

De Deinse schepen van Evenementen Bruno Dhaenens komt het programma van de Deinse Feesten voorstellen, die al op zaterdag 24 juli van start zijn gegaan.

Ann Vanheule is juriste en criminologe. Zij werkte als advocate voor vluchtelingen. Maar in haar vrije tijd schrijft ze columns en korte verhalen. In 2008 won ze de columnwedstrijd van het tijdschrift Libelle. Ze debuteert met de roman ‘Rood’.

Volgende week zondag 1 augustus is er uitzonderlijk geen Up To Date, want dan is het de laatste dag van de Top 1000, die al op dinsdagmorgen van start gaat. Het is trouwens ook de dag van de Leerzewegels fietssneukeltocht.

In het kader van een nieuwe programmatie, die er zit aan te komen, wordt Up To Date voortaan niet meer herhaald op maandagavond. Maar je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =