Vooruitblik op Up To Date 924

Vooruitblik op Up To Date 924

juli 10, 2021 Up To Date 0

Ook op deze Vlaamse Feestdag zijn Peter en Paul paraat om een nieuwe aflevering van Up To Date aan jullie voor te stellen. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos ‘Omdat ik Vlaming ben…’, plus enkele verzoeknummers van luisteraars’ als muziekthema.

Vorige maand opende Deinzenaar en IT-ondernemer Ruben Gekiere met Geru een e-fulfilment center te Deinze. Hiermee zullen in de toekomst vanuit Deinze dagelijks honderden pakketjes die online besteld werden via een webshop, verdeeld worden in Europa en de rest van de wereld.

Francis Maere heeft het over het gloednieuwe Art Festival Let’s Get Out van 14 juli tot 17 oktober. Dat is gekoppeld aan een unieke culinaire belevenis met het Pop-up restaurant A[G]REABLES by Douglas & Boxy’s op en rond het domein van Kasteel Ooidonk.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Bart Cnudde, CEO Graanstokerij Filliers, weet alles over de geschiedenis van de stokerij en het gamma producten. Graanstokerij Filliers is een ambachtelijke stokerij, de enige in de streek van Deinze. Rond 1900 telde men in de regio nog 26 stokerijen. Het was tot 1975 een echte landbouwstokerij met volledige ecologische kringloop waarbij de resten van het stoken als veevoer dienden en de dierenmest aangewend werd om het land te bemesten.

Bart Basselier en Niki Claes verzekeren het voortbestaan van Grand Café Driespoort. Omdat het leuke Grand Café Driespoort sinds de start in 2015 is uitgegroeid tot een vaste waarde in Driespoort Shopping én de stad Deinze, wordt de zaak vanaf nu officieel verdergezet door uitbaters Bart Basselier en Niki Claes. Net zoals voordien, zal de horecazaak een stijlvolle en gezellige stijl hanteren.

In het kader van een nieuwe programmatie, die er zit aan te komen, wordt Up To Date voortaan niet meer herhaald op maandagavond. Maar je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =