Vooruitblik op Up To Date 923

Vooruitblik op Up To Date 923

juli 3, 2021 Up To Date 0

Aflevering 923 van UP-TO-DATE kan beluisterd worden van 10 tot 12 uur op Radio Tequila. Peter ontvangt ook deze keer een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos ‘ Liever traag naar Tequila dan snel naar….’ als muziekthema.

Luc Levrau bijt deze zondagmorgen de spits af. Het gaat over de viering 100 jaar Raveel op 11 juli. Vijftig jaar geleden, in de zomer van 1971, werd onder grote belangstelling en als protest tegen het zomaar dempen van Leie-armen, een vlot, voorzien van blauwe plasticzakken en, geëscorteerd door meerdere boten, getrokken van Machelen naar Afsnee, met daarop een kunstwerk van Roger Raveel, dat speciaal voor deze actie gecreëerd werd. Op zondag 11 juli 2021 zal de replica van dit vlot opnieuw op Machelenput dobberen.

Willy Van Parys is voorzitter van de kerkfabriek Nevele en hij heeft het over 8 eeuwen woelige bouwgeschiedenis. De videopresentatie zal tijdens de zomermaanden kunnen bekeken worden.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Ron De Rauw alias Hans, en Ellen Verest alias Nora, uit de TV1 reeks Dertigers brachten samen een plaat uit. Zij komen die voorstellen. Ook accordeonist Ruben is er bij. Ze brengen ‘Veel liever’ live.

De 17de Sneukelfietstocht van Radio Tequila, De Leerzewegels en Jan Filliersroute kan dit jaar gelukkige wel doorgaan en dat op 1 augustus. Peter informeert even bij onze coördinator/organisator Marc Vandenbroecke want er kan reeds worden ingeschreven.

In het kader van een nieuwe programmatie, die er zit aan te komen, wordt Up To Date voortaan niet meer herhaald op maandagavond. Maar je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − 8 =