Vooruitblik op Up To Date 918

Vooruitblik op Up To Date 918

mei 29, 2021 Up To Date 0

Peter en Emile ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos ‘ Bob Dylan 80’ als muziekthema.

Natuurgids Florent Van Den Broek komt vertellen over de heropstart van de maandelijkse zondagse natuurwandelingen in het Provinciaal domein De Brielmeersen en over zijn imkerij.

Lokaalmarkt Deinze verwelkomt netwerkorganisatie Zorgdorpen vzw als nieuwe uitbater. Coördinator en woordvoerder van Zorgdorpen Peter Daschot komt uitleggen waarom zij de uitbating van de Lokaalmarkt hebben overgenomen van Jensen Vercamer.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Deinzenaar Nick De Meyer is producer onder de naam Jack Avenue. Samen met Geoffrey Deltour bracht hij gisteren een nieuwe single uit, getiteld “CANNONBALL”.

Claude Nijs werd benoemd tot voorzitter van de vakgroep Erfgoedrestauratie. Claude leidt ook samen met zijn broer Xavier het bedrijf P. Nijs. Zij werkten samen met nog een aantal andere Deinse firma’s ruim een jaar aan de restauratie van een heel bijzonder kerkje in Deinze, de St. Petrus en Pauluskerk te Bachte.

Afstemmen op zondagvoormiddag 30 mei van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + twee =