Vooruitblik op Up To Date 917

Vooruitblik op Up To Date 917

mei 22, 2021 Up To Date 0

Judith bijt deze morgen de spits af met niemand minder dan onze eigen Emile Wallays, onze presentator van GOAL op zondag van 8 tot 10 en ook medepresentator van UP-TO-DATE. Hij komt aan de gastentafel zitten want hij studeert dit jaar af als journalist en stelt ons zijn bachelorproef voor, die wij volgende zondag ook gaan uitzenden.

Wiliam Ploegaert gaat, na 38 jaar dienst in de tekenacademie waarvan 30 jaar als directeur, op pensioen. William stuurde aan alle leerlingen van de tekenacademie in Deinze, de ouders en sympathisanten, van nu en de afgelopen 30 jaar, een open brief. Hij deed dit omdat hij niet van iedereen persoonlijk afscheid kon nemen door de huidige corona-maatregelen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Patricia Ceuterick is manager Bedrijvenvereniging De Prijkels vzw. Het gaat natuurlijk over De Prijkels, maar ook over de Mobiliti-App waaraan, naast Howest, ook de stad Deinze meewerkte.

Bijna 7 jaar geleden overleefde Thibaut Sprengers een val van 23 meter uit een appartement. Vandaag zit hij bij ons aan tafel in onze studio om zijn verhaal met ons te delen.

Roland dist voor ons een ”PINKster-playlist” op

Afstemmen op zondagvoormiddag 23 mei van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − twee =