Vooruitblik op Up To Date 916

Vooruitblik op Up To Date 916

mei 15, 2021 Up To Date 0

Peter in gesprek met Lydia Peeters, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken.

Op zaterdag 15 mei werd de Brielpoortbrug plechtig geopend in het bijzijn van enkele Bekende (politieke) Vlamingen. Eén van hen was Vlaams minister Lydia Peeters, bevoegd voor Mobiliteit en Openbare Werken. Peter strikte haar voor een interview.

Meteen is de toon gezet en gaan Eva, Peter en Paul door met de traditionele live interviews in de studio.

Laurence Durieu vertelt over het Deurle’s Moment, of hoe je te laten inspireren door de rust en de natuur van het landelijke Deurle. Op het domein is het heerlijk vertoeven tussen de paarden. Je leert er bewust omgaan met je paard en ook de signalen op een correcte manier vertalen.

Marijn Kenis en Lissa Declercq van Dogs and Drinks uit Gent lichten een tip van de sluier over het eerste hondencafé van het land.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Johan de Kort en Geert Vanbever van het muziekproject De Kort hebben een nieuwe single die zij aan de luisteraars van Radio Tequila komen voorstellen.

Lies Scheerlinck verhuist met Letters & Co tijdelijk van de Markt naar de Tolpoortstraat, in de Hup/Hub galerij. Wat brengt de toekomst?

De playlist van Roland heeft als thema “Perspectiefjes”.

Afstemmen op zondagvoormiddag 16 mei van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 13 =