Vooruitblik op Up To Date 914

Vooruitblik op Up To Date 914

mei 1, 2021 Up To Date 0

Gastheren Peter, Emile en Paul ontvangen, zoals elke week, vier gasten.

Magali Deplanter, voorzitter van Oxfam-Wereldwinkel Aalter, heeft het over de Wereldwinkel die 50 jaar bestaat en de World Fair Play Day van 8 mei.

Wim Van Goethem is coördinator vorming en opleiding binnen de federatie Fedustria. Hij vertelt het verhaal achter de lancering van WeteWaWerkt, een samenwerking van Technopolis en de Vlaamse Ondernemers waartoe ook Fedustria behoort.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Bruno Dhaenens is schepen in Deinze en hij vertelt wat er gebeurt ter gelegenheid van de plechtige opening van de nieuwe Brielpoortbrug in het weekend van 15 & 16 mei.

Voorzitter Lozer Cultureel Hugo De Jonghe en Peter Bral verklappen alles over “Bloemenkerk en Kerk in de bloemen” in Lozer. Zij noemen het graag de Lozerse “Floraliën”.

Roland koos als thema voor de playlist van het programma “Meiklokjes”.

Afstemmen op zondagvoormiddag 2 mei van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + twaalf =