Vooruitblik op Up To Date 913

Vooruitblik op Up To Date 913

april 24, 2021 Up To Date 0

Vandaag heel wat muzikale gasten bij Peter, Judith en Paul, maar ook het bedrijfsleven en het onderwijs komen aan bod.

Peter Corijn, alias Paul Numi brengt op 1 mei de eerste single van een nieuwe album uit. Peter heeft in de marge daarvan een aantal interessante zaken mee te delen.

Stéphanie Debeurme is gemeenteraadslid (CD&V) en ook leerkracht in het secundair onderwijs. Ze komt vertellen over een nieuw klein straatje in Grammene dat een enorm voordeel biedt aan schoolgaande jeugd. Ook vertelt ze haar ervaring met de jeugd op school in coronatijden

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Marnick Smessaert is de zaakvoerder van DARK AT NIGHT uit Maldegem. Dark is fabrikant van designverlichting. Zaakvoerder Marnick Smessaert startte 20 jaar geleden een bescheiden bedrijfje in verlichting op maar wist zich in die periode te profileren in de markt van de verlichting als een wereldspeler.

Dominique Vantomme en Toon Bosschaert, samen BOSHAARD, brachten op 25 april het fascinerend debuut van Neo-Klassieke Ravers uit. De twee heren kruisten elkaar in de wandelgangen van het Muziekcentrum Track. Ze hebben het over producen, sessies, live concerten en Bosschaerts plan om elektronische muziek en piano te mixen. De vonk slaat over en Bosschaert + Vantomme = Boshaard.

Roland koos voor zijn playlist het thema “Terrasdeurtjes”.

Afstemmen op zondagvoormiddag 25 april van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + zeven =