Vooruitblik op Up To Date 912

Vooruitblik op Up To Date 912

april 17, 2021 Up To Date 0

Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (links) en CEO Paul Renson (rechts) schonken telewerker Pieter Lecluyse een CO²  meter.

Zultenaar Roel Berlaen is de communicatieverantwoordelijke bij de firma Renson, die naast een vestiging in Waregem nu ook aanwezig is op De Prijkels. Renson geeft het goeie voorbeeld en stelde de dag van de medewerker op 15 april in het teken van gezonde binnenlucht. CEO Paul Renson ging op bezoek bij twee van zijn telewerkers en deed hen, net zoals alle andere thuiswerkers, een CO2-meter cadeau. In Zulte gingen zij op bezoek bij Pieter Lecluyse.

Bevoegde Deinse schepen van Kunstonderwijs Trees Van Hove komt 360 ° KADE voorstellen: je kan er niet naast kijken op de diverse voetpaden in Deinze

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Gentenaar Bruno Deneckere brengt in coronatijden een nieuwe cd uit, “Coming Up for Air”. Die komt hij voorstellen, samen met de eerste single van het album, “Lies”.

Volgend weekend is het Erfgoeddag of, beter gezegd, Erfgoedweekend. Dat hebben we aan corona te danken. Cultuurregio Leie Schelde neemt deel aan deze 20e editie, die in het teken staat van De Nacht. Thomas Van Ongeval weet er alles over.

De platenkeuze van Roland heeft deze week als thema: ’65-Plussers’. Misschien iets te maken met vaccinatie?

Afstemmen op zondagvoormiddag 18 april van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald, maar niet op maandagavond wegens de live verslaggeving van de laatste thuiswedstrijd van KMSK Deinze, maar op dinsdagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 11 =